Brommerrijles

Voor de jongeren vanaf 16 jaar bieden wij een individuele brommer opleiding aan in de regio Purmerend en omgeving. Samen met jouw instructeur van Mirrer leer je goed & zelfstandig brommer te rijden en haal je jouw rijbewijs in no-time!

De opleiding bestaat uit twee delen: Het eerste gedeelte oefenen we in en rond Purmerend zodat je de gelegenheid krijgt om de voertuigbeheersing te oefenen, ook oefenen we verkeersinzicht, en kijkgedrag. Het tweede gedeelte vindt plaats in Zaandam, daar rijden wij de examenroutes en zetten de puntjes op de i.

De kosten voor de gehele opleiding bedragen € 356,-

Voor leerlingen die wat moeite hebben met voertuig beheersing en inzicht en dus wat meer tijd nodig hebben, kunnen wij een aangepaste opleiding aanbieden.

Ervaren motorinstructeur
De opleiding wordt gegeven door een motorinstructeur, deze zal vooral op de veiligheid letten en hij zal de beginnende brommer bestuurder zo goed mogelijk begeleiden en voorbereiden voor het brommer examen. Voordat je kunt beginnen met je rijopleiding moet je in het bezit zijn van je theorie certificaat.

Op de cbr site staat veel informatie over het brommer examen. Mocht je vragen hebben over alles wat met het brommer-examen te maken heeft, neem dan 
contact met ons op.