Brommerrijles

Voor de jongeren vanaf 16 jaar bieden wij een individuele brommer opleiding aan in de regio Purmerend en omgeving. Samen met jouw instructeur van Mirrer leer je goed & zelfstandig brommer te rijden en haal je jouw rijbewijs in no-time!

De opleiding kan uit twee delen bestaan dit is afhankelijk van je begin niveu: Het eerste gedeelte oefenen we in en rond Purmerend zodat je de gelegenheid krijgt om de voertuigbeheersing te oefenen, ook oefenen we verkeersinzicht, en kijkgedrag. Het tweede gedeelte vindt plaats in Zaandam, daar rijden wij de examenroutes en zetten de puntjes op de i. Voordat wij op pad gaan doen wij een theoriecheck, dit is belangrijk om te weten voor de instructeur of de theorie nog duidelijk paraat is bij de leerling eventueel kunnen we nog even korte feedback geven.

Voor leerlingen die wat moeite hebben met voertuig beheersing en inzicht en dus wat meer tijd nodig hebben, kunnen wij de opleiding in 2 gedeeltes aanbied.

Ervaren motorinstructeur
De opleiding wordt gegeven door een motorinstructeur, deze zal vooral op de veiligheid letten en hij zal de beginnende brommer bestuurder zo goed mogelijk begeleiden en voorbereiden voor het brommer examen. Voordat je kunt beginnen met je rijopleiding moet je in het bezit zijn van je theorie certificaat. De totale opleiding is gebaseerd op 6 uur rijles, incl het de tijd voor de heenweg en terugweg (1 uur in totaal).

Op de cbr site staat veel informatie over het brommer examen. Mocht je vragen hebben over alles wat met het brommer-examen te maken heeft, neem dan 
contact met ons op.

Tip: zorg voor een eigen en passende helm. i.v.m. hygiene en pasvorm hebben wij geen helmen in bruikleen.