Individuele Theoriecursus

Het leren van je theorie is voor velen een uitdaging, leren, oefenen en examen doen. Helaas gaat het vaak fout, nét niet gehaald, volgende keer beter toch?

Maar ook dan kan het voor sommige leerlingen toch nog lastig zijn om te slagen. Het leren van je theorie begint bij de begrippen deze zul je moeten kennen om uiteindelijk de puzzeltjes te kunnen oplossen.


Thuis leren is een goede manier om de lesstof je eigen te maken, gewoon uurtjes plannen voor je theorie. We kunnen je daarbij ondersteunen met individuele theorieles. Een op een met je instructeur, deze zal je begeleiden in het leren van de lesstof ook wordt er getraind op de begrippen deze zijn essentieel voor het behalen van een voldoende. Ook kijkt de instructeur naar je leerstijl en zal waar nodig is je de juiste adviezen geven. Uiteindelijk gaat het wel lukken, je hebt dan de kwaliteit om een goede en veilige bestuurder(ster) te worden.


We werken met de modernste theorie software en kunnen hierdoor de onduidelijkheden in het leerproces snel opsporen.
De leerling en instructeur werken volgens het corona protocol.
De theorie individueel training wordt in een blok gegeven van 2 uur en zal overdag plaatsvinden, uiteraard tijd in overleg. Indien nodig kan er meer tijd gereserveerd worden.
Goede leerboeken zijn belangrijk voor het leerproces, deze zijn te koop op de rijschool. De kosten zijn 70 euro per blok(2 uur).


Heel veel succes en tot gauw!