Motorrijles

Mirrer Rijopleidingen is ook gespecialiseerd in motor rijles. Bij ons leer je hoe je veilig moet motor rijden!

Motorrijden is iets aparts. Je hoort het iedereen om je heen zeggen. Fantastisch om te doen, zeker wanneer het mooi weer is. Lekker toeren als het mooi weer is of gebruik maken van de motor als je naar je werk moet om zo de files te ontwijken! Kortom, je motorrijbewijs in bezit hebben kent een hoop leuke voordelen.

 

Vereisten voordat je gaat beginnen
We wijzen je er graag op dat je voor het volgen van de motorrijlessen in het bezit moet zijn van een theorie certificaat, tenzij je al beschikt over een rijbewijs B (normaal autorijbewijs).

Kledingeisen
– Schoeisel: hoge schoenen of laarzen die de enkel bedekken;
– Handschoenen of wanten die de hand en het polsgewricht zoveel mogelijk bedekken;
– Kleding: broek moet de benen bedekken en de jas het hele lichaam en de armen. Broek en jas mogen één geheel vormen. Op de rijschool kun je ook kleding lenen.

De kleding moet stevig genoeg zijn om je te beschermen tijdens een val, of bij het aanraken van een hete uitlaat. Denk ook aan de bescherming tegen weersomstandigheden.
Mocht je kleding gaan kopen, laat je goed adviseren door een specialist in de motorspeciaalzaak, of win eerst informatie in bij je rijinstructeur.

Mirrer Rijopleidingen geeft motorrijlessen in de omgeving van Zaandam en Purmerend. Er zijn twee praktijk examens n.l. het avb en avd, simpel gezegd de pylonen examen en de verkeersdeelneming.
Je kunt je motorrijbewijs halen in losse lessen, welke worden gegeven op moment dat het jou uitkomt. Aan de motorrij-opleiding gaat altijd een intake vooraf, zodat de instructeur globaal kan inschatten wat je instapniveau is.

Ook beginnen met je motoropleiding?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van motorrijlessen bij Mirrer Rijopleidingen? Vraag dan via het contactformulier meer informatie aan. We bellen of e-mailen je dan zo spoedig mogelijk terug.