Theorietraining


Het halen van je theorie voor auto, brommer en motor is een fluitje van een cent!

Jezelf goed voorbereiden op je theorie examen is erg belangrijk. Met een goede voorbereiding heb je meer kans dat je in één keer voor je theorie examen slaagt en hierdoor sneller je rijbewijs haalt. In de praktijk zien we helaas dat veel kandidaten moeite hebben met dit onderdeel van de rijopleiding. Bij Rijschool Mirrer in Purmerend helpen wij je bij het zo goed mogelijk voorbereiden op je examen! Uiteindelijk moet je het natuurlijk wel zelf doen, maar samen zorgen we dat jij zo goed mogelijk bent voorbereid.

Je start op de rijschool, 09.00 gaan we beginnen Jan leert je in een ochtend alle belangrijke begrippen, zodat je een goede basis hebt wanneer je gaat studeren voor je examen. Dit is essentieel om verder op niveau te komen. Na deze ochtend geven we je toegang tot ons e-learning systeem, waarmee je zelfstandig thuis je zo optimaal mogelijk kunt voorbereiden. Met de e-learning module krijg je 1.000 oefenvragen voor de auto en 500 voor brommer + motor, om goed door de stof heen te gaan en leer je om te gaan met de vraagstelling vanuit het CBR. Let wel even op dat jezelf een theorie examen reserveert op de website van het CBR.

Om jezelf helemaal goed voor te bereiden, krijg je bij je e/learning portal ook een theorie boekje (auto/brommer/motor). Deze dienen als naslagwerk en ondersteuning. Je kan nu wel zeggen wat houd je tegen om te slagen voor je theorie examen! 

Heb je hier interesse in? Laat het ons weten door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Voor de bevestiging en administratieve afhandeling.

Klik hier voor meer info over het theorie examen (CBR)