Theorietraining


Het halen van je theorie voor auto, brommer en motor is een fluitje van een cent!

Jezelf goed voorbereiden op je theorie examen is erg belangrijk. Met een goede voorbereiding heb je meer kans dat je in één keer voor je theorie examen slaagt en hierdoor sneller je rijbewijs haalt. In de praktijk zien we helaas dat veel kandidaten moeite hebben met dit onderdeel van de rijopleiding. Bij Rijschool Mirrer in Purmerend helpen wij je bij het zo goed mogelijk voorbereiden op je examen! Uiteindelijk moet je het natuurlijk wel zelf doen, maar samen zorgen we dat jij zo goed mogelijk bent voorbereid.

Ons pakket bestaat uit een intake bij ons op de rijschool. Jan leert je in een ochtend alle belangrijke begrippen, zodat je een goede basis hebt wanneer je gaat studeren voor je examen. Na deze ochtend geven we je toegang tot ons e-learning systeem, waarmee je zelfstandig thuis je zo optimaal mogelijk kunt voorbereiden. Met de e-learning module krijg je 1.000 oefenvragen voor de auto en 500 voor brommer + motor, om goed door de stof heen te gaan en leer je om te gaan met de vraagstelling vanuit het CBR. Let wel even op dat jezelf een theorie examen reserveert op de website van het CBR.

Om jezelf helemaal goed voor te bereiden, raden we ook aan om theorieboekjes aan te schaffen. Deze dienen als naslagwerk en leggen de begrippen net even op een andere manier uit dan in de e-learning portal. Deze boekjes kun je kopen op de rijschool, welke wij aanbieden in samenwerking met Verjo. 

Heb je hier interesse in? Laat het ons weten door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Zo kunnen we zo snel mogelijk een intake bij ons op de rijschool in Purmerend inplannen en starten we samen met de voorbereiding op jouw theorie examen!

Wij adviseren om goede boeken aan te schaffen (Verjo leermiddelen). Mocht je theorie boekjes willen, dan kun je deze bij de rijschool kopen voor € 42,50. Klik hier voor meer info over het theorie examen (CBR)