Theorietraining

Theorie leren zonder trucje 

Theorietraining in een dag (auto & brommer) je goed voorbereiden voor je theorie examen vraagt investering. Bij rijschool Mirrer kun je nu een trainingsdag volgen. Elke laatste zaterdag van de maand geven wij de training.

Wij geven theorieles met de nieuwste theoriesoftware, klassikaal oefenen met je smartphone tijdens de training. Het voordeel is dat je de leerstof sneller oppakt en beter begrijpt. Er worden duidelijke animatie-beelden gebruikt, zodat je een nog duidelijker beeld krijgt van het kennen en kunnen toepassen van de verkeersregels. Iedereen is enthousiast over deze methode van klassikaal lesgeven. De resultaten zijn ook top!

Wij behandelen de belangrijkste onderdelen van de lesstof om je voor te bereiden op het theorie examen. Wij beginnen om 09:00 en eindigen ongeveer rond 16:00. Uiteraard hebben we een lunchpauze, (koffie/thee/frisdrank is inclusief). Het enige wat je moet doen, is een examen reserveren bij het CBR. Dit kun je het beste doen op een datum vlak na de cursus.

Kortom; als je de training volgt en je thuis ook goed voorbereid moet je kunnen slagen!

Elke laatste zaterdag van de maand (of aangepast)

Zaterdag 29 augustus

beginnen we weer met de training!

(onder voorbehoud COVID-19)

  • Tijd: 09:00-16:00
  • Incl.: koffie/thee/frisdrank
  • Waar: Rijschool Mirrer Purmerend
  • Kosten: 59,00 euro
  • Aanmelden via tel: 0299-397275/info@mirrer.nl

Wij adviseren om goede boeken aan te schaffen (Verjo leermiddelen). Mocht je theorie boekjes willen, dan kun je deze bij de rijschool kopen voor € 42,50. Klik hier voor meer info over het theorie examen (CBR)